Posted by on 8 lipca 2018

Dzięki uprzejmości IAPA IAPA podzielił się z nami swoją propozycją dla Guangzhou Daily Group of Culture Centre, dużego wielofunkcyjnego kompleksu budynków, który niedawno zdobył nagrodę doskonałości w Międzynarodowym Konkursie Projektów Architektonicznych.
Centrum, które obejmuje przestrzeń biurową, wystawienniczą, handlową, hotelową, kulturalną i usługową, tworzy kompleks budynków o żywym wizerunku, unikalnej treści i regionalnych cechach kulturowych.
Więcej zdjęć i architektów.
opis po przerwie.
Znajduje się w strefie handlu i handlu Guangzhou Pazhou w centrali i na wschód od południowego odcinka nowej centralnej osi Guangzhou, centrum leży na północ od Rzeki Perłowej i stoi na zachód od Wieży Canton, aby cieszyć się doskonałą lokalizacją.
Dzięki uprzejmości IAPA Paper and printing są dwoma najbardziej reprezentatywnymi elementami w kulturze prasowej, które stanowią punkt wyjścia dla tego projektu.
Składany papier to oryginalna inspiracja.
Aby pokazać, że Centrum Kultury jest nie tylko nośnikiem przestrzeni, ale także nośnikiem informacji, a gazeta jest ważnym kanałem rozpowszechniania informacji w erze informacji.
Forma Centrum Kultury wygląda jak składanie razem papieru.
Jest to reprezentatywny symbol kultury prasowej.
Dzięki uprzejmości IAPA IAPA rozszerzyło pomysł składania papieru z architektury na krajobraz.
Zewnętrzne przestrzenie krajobrazowe wykorzystują obfity ogród krajobrazowy z wodą i osiadaniem, aby podkreślić regionalne cechy południowo-chińskiego miasta wodnego i charakterystyczne dla lokalnej architektury nabrzeża.
Różny ogród wysokościowy nie tylko zaciera granice między architekturą i krajobrazem, ale również wzmacnia bryłę budynku i pełną integrację i rozbudowę wraz z otaczającym krajobrazem i cechami wody.
Dzięki uprzejmości IAPA Muzeum Centrum Kultury, IAPA potraktowało go jako drukowaną tablicę ruchomą będącą jednym z największych chińskich wynalazków.
Bogata matryca nie tylko sprawia, że muzeum gazet ma zróżnicowany kształt i silną tematyczną przestrzeń wystawową w pomieszczeniach i na zewnątrz, ale także wyraża głębokie historyczne pochodzenie między drukowaniem ruchomym a kulturą współczesnej gazety.
Dzięki uprzejmości IAPA Aby stworzyć efekt składania papieru, z wyjątkiem przyjmowania kształtu zwisających płyt, wkładają one zewnętrzne urządzenia wiszące metalowe osłony przeciwsłoneczne, aby podkreślić poziomą strukturę linii całego budynku.
Takie podejście skutecznie kontroluje poziom przepuszczalności światła w budynku.
Jest także bardzo odpowiedni dla klimatu regionalnego charakterystycznego dla Kantonu.
Gęstość urządzeń przeciwsłonecznych i wielkość szklanej powierzchni są określane przez wewnętrzną funkcję budynku.
O wielkości urządzenia, które w pełni uwzględnia skalę ludzkiego ciała i dostępność wzroku itp., Ludzie mogą cieszyć się uroczą scenerią Rzeki Perłowej, niezależnie od tego, czy stoją poza oknem, czy siedzą w biurze.
Dzięki uprzejmości IAPA Architekci: IAPA Lokalizacja: Guangzhou, Chiny Klient: Guangzhou Daily Group Powierzchnia: 180 000 m2
[patrz też: namiot magazynowy, wyposażenie taktyczne, wbijanie pali ]

Powiązane tematy z artykułem: namiot magazynowy wbijanie pali wyposażenie taktyczne

Posted by on 8 lipca 2018

Dzięki uprzejmości IAPA IAPA podzielił się z nami swoją propozycją dla Guangzhou Daily Group of Culture Centre, dużego wielofunkcyjnego kompleksu budynków, który niedawno zdobył nagrodę doskonałości w Międzynarodowym Konkursie Projektów Architektonicznych.
Centrum, które obejmuje przestrzeń biurową, wystawienniczą, handlową, hotelową, kulturalną i usługową, tworzy kompleks budynków o żywym wizerunku, unikalnej treści i regionalnych cechach kulturowych.
Więcej zdjęć i architektów.
opis po przerwie.
Znajduje się w strefie handlu i handlu Guangzhou Pazhou w centrali i na wschód od południowego odcinka nowej centralnej osi Guangzhou, centrum leży na północ od Rzeki Perłowej i stoi na zachód od Wieży Canton, aby cieszyć się doskonałą lokalizacją.
Dzięki uprzejmości IAPA Paper and printing są dwoma najbardziej reprezentatywnymi elementami w kulturze prasowej, które stanowią punkt wyjścia dla tego projektu.
Składany papier to oryginalna inspiracja.
Aby pokazać, że Centrum Kultury jest nie tylko nośnikiem przestrzeni, ale także nośnikiem informacji, a gazeta jest ważnym kanałem rozpowszechniania informacji w erze informacji.
Forma Centrum Kultury wygląda jak składanie razem papieru.
Jest to reprezentatywny symbol kultury prasowej.
Dzięki uprzejmości IAPA IAPA rozszerzyło pomysł składania papieru z architektury na krajobraz.
Zewnętrzne przestrzenie krajobrazowe wykorzystują obfity ogród krajobrazowy z wodą i osiadaniem, aby podkreślić regionalne cechy południowo-chińskiego miasta wodnego i charakterystyczne dla lokalnej architektury nabrzeża.
Różny ogród wysokościowy nie tylko zaciera granice między architekturą i krajobrazem, ale również wzmacnia bryłę budynku i pełną integrację i rozbudowę wraz z otaczającym krajobrazem i cechami wody.
Dzięki uprzejmości IAPA Muzeum Centrum Kultury, IAPA potraktowało go jako drukowaną tablicę ruchomą będącą jednym z największych chińskich wynalazków.
Bogata matryca nie tylko sprawia, że muzeum gazet ma zróżnicowany kształt i silną tematyczną przestrzeń wystawową w pomieszczeniach i na zewnątrz, ale także wyraża głębokie historyczne pochodzenie między drukowaniem ruchomym a kulturą współczesnej gazety.
Dzięki uprzejmości IAPA Aby stworzyć efekt składania papieru, z wyjątkiem przyjmowania kształtu zwisających płyt, wkładają one zewnętrzne urządzenia wiszące metalowe osłony przeciwsłoneczne, aby podkreślić poziomą strukturę linii całego budynku.
Takie podejście skutecznie kontroluje poziom przepuszczalności światła w budynku.
Jest także bardzo odpowiedni dla klimatu regionalnego charakterystycznego dla Kantonu.
Gęstość urządzeń przeciwsłonecznych i wielkość szklanej powierzchni są określane przez wewnętrzną funkcję budynku.
O wielkości urządzenia, które w pełni uwzględnia skalę ludzkiego ciała i dostępność wzroku itp., Ludzie mogą cieszyć się uroczą scenerią Rzeki Perłowej, niezależnie od tego, czy stoją poza oknem, czy siedzą w biurze.
Dzięki uprzejmości IAPA Architekci: IAPA Lokalizacja: Guangzhou, Chiny Klient: Guangzhou Daily Group Powierzchnia: 180 000 m2
[patrz też: namiot magazynowy, wyposażenie taktyczne, wbijanie pali ]

Powiązane tematy z artykułem: namiot magazynowy wbijanie pali wyposażenie taktyczne