Posted by on 11 maja 2018

Dzięki uprzejmości Fentress Architects, wybranej z uwagi na wyjątkowe techniki zarządzania budową i wrażliwość środowiskową, Urząd Miasta North Las Vegas i Civic Plaza został niedawno nazwany Projektem Roku 2012 przez Amerykańskie Stowarzyszenie Pracodawców Publicznych (APWA).
Zaprojektowany przez Fentress Architects, projekt został ukończony 17 milionów dolarów z budżetu w 2011 roku, a także w wyniku rewitalizacji centrum, North Las Vegas.
Nowy ratusz z powodzeniem konsoliduje departamenty miasta w kompleksowy sklep oferujący wygodę, efektywność i łatwość nawigacji zarówno dla pracowników miasta, jak i mieszkańców.
Więcej architektów.
opis po przerwie.
Design dla regionu Opierając się na tradycyjnej architekturze obywatelskiej, Fentress Architects zastosował klasyczne rytmy, trójdzielne bryły i tradycyjne materiały na temat projektu ratusza.
Wykorzystując kontekst do stworzenia tożsamości, paleta kolorów projektu zapożycza się z rodzimego środowiska pustynnego ze względu na granit w kolorze piasku i słoneczny klimat dla niebieskiego szkła.
Dziewięciopiętrowy budynek ze wspornikowym gzymsem jest wizualnym światłem i katalizatorem rewitalizacji śródmieścia.
Oprócz konsolidacji departamentów, nowoczesne izby rady miejskiej i centrum usług rozwojowych mają na celu zapewnienie otwartego i dostępnego forum rządowego dla społeczeństwa.
Na zewnątrz, zacieniowane arkadami wejściowymi i placem miejskim służy jako centralne miejsce spotkań dla społeczności i są zaprojektowane, aby pomieścić występy sceniczne i festiwale muzyczne.
Fontanna z interaktywnymi sprayami dodaje zabawnej, rodzinnej atrakcji na plac.
Strategie zrównoważonego rozwoju Ratusz jest na dobrej drodze do uzyskania certyfikatu LEED Gold.
Konkretne strategie oszczędzania energii i oszczędzania pieniędzy obejmują zmaksymalizowaną efektywność zużycia wody i szerokie zastosowanie światła dziennego, które zwiększają zrównoważony rozwój, a jednocześnie wspierają zdrowsze środowisko pracy.
Odpowiadając na gorący i suchy klimat, w budynku zastosowano niezwykle wydajne przeszklenia, przezroczystą, przezroczystą tkaninę i regulację światła dziennego.
Fotowoltaiczne tablice na dachu wykorzystują intensywne słońce do generowania alternatywnej energii.
Kontrolowane zasilanie i podwójne spłukiwanie poprawiają efektywność wody w regionie, w którym ochrona wody ma kluczowe znaczenie.
Projekt wykorzystuje również materiały z recyklingu i lokalne.
Jako projekt rewitalizacji miast, strona jest przykładem odpowiedzialnego wypełniania i rewitalizacji centrum.
Architekci: Fentress Architects Lokalizacja: North Las Vegas, Nevada, Stany Zjednoczone Wykonawca: The Whiting-Turner Contract Company Klient: City of North Las Vegas Wielkość: 200,000 stóp kwadratowych.
[więcej w: listwy przypodłogowe białe, gładkie listwy przypodłogowe, listwa przypodłogowa biała ]

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


Powiązane tematy z artykułem: gładkie listwy przypodłogowe listwa przypodłogowa biała listwy przypodłogowe białe

Posted by on 11 maja 2018

Dzięki uprzejmości Fentress Architects, wybranej z uwagi na wyjątkowe techniki zarządzania budową i wrażliwość środowiskową, Urząd Miasta North Las Vegas i Civic Plaza został niedawno nazwany Projektem Roku 2012 przez Amerykańskie Stowarzyszenie Pracodawców Publicznych (APWA).
Zaprojektowany przez Fentress Architects, projekt został ukończony 17 milionów dolarów z budżetu w 2011 roku, a także w wyniku rewitalizacji centrum, North Las Vegas.
Nowy ratusz z powodzeniem konsoliduje departamenty miasta w kompleksowy sklep oferujący wygodę, efektywność i łatwość nawigacji zarówno dla pracowników miasta, jak i mieszkańców.
Więcej architektów.
opis po przerwie.
Design dla regionu Opierając się na tradycyjnej architekturze obywatelskiej, Fentress Architects zastosował klasyczne rytmy, trójdzielne bryły i tradycyjne materiały na temat projektu ratusza.
Wykorzystując kontekst do stworzenia tożsamości, paleta kolorów projektu zapożycza się z rodzimego środowiska pustynnego ze względu na granit w kolorze piasku i słoneczny klimat dla niebieskiego szkła.
Dziewięciopiętrowy budynek ze wspornikowym gzymsem jest wizualnym światłem i katalizatorem rewitalizacji śródmieścia.
Oprócz konsolidacji departamentów, nowoczesne izby rady miejskiej i centrum usług rozwojowych mają na celu zapewnienie otwartego i dostępnego forum rządowego dla społeczeństwa.
Na zewnątrz, zacieniowane arkadami wejściowymi i placem miejskim służy jako centralne miejsce spotkań dla społeczności i są zaprojektowane, aby pomieścić występy sceniczne i festiwale muzyczne.
Fontanna z interaktywnymi sprayami dodaje zabawnej, rodzinnej atrakcji na plac.
Strategie zrównoważonego rozwoju Ratusz jest na dobrej drodze do uzyskania certyfikatu LEED Gold.
Konkretne strategie oszczędzania energii i oszczędzania pieniędzy obejmują zmaksymalizowaną efektywność zużycia wody i szerokie zastosowanie światła dziennego, które zwiększają zrównoważony rozwój, a jednocześnie wspierają zdrowsze środowisko pracy.
Odpowiadając na gorący i suchy klimat, w budynku zastosowano niezwykle wydajne przeszklenia, przezroczystą, przezroczystą tkaninę i regulację światła dziennego.
Fotowoltaiczne tablice na dachu wykorzystują intensywne słońce do generowania alternatywnej energii.
Kontrolowane zasilanie i podwójne spłukiwanie poprawiają efektywność wody w regionie, w którym ochrona wody ma kluczowe znaczenie.
Projekt wykorzystuje również materiały z recyklingu i lokalne.
Jako projekt rewitalizacji miast, strona jest przykładem odpowiedzialnego wypełniania i rewitalizacji centrum.
Architekci: Fentress Architects Lokalizacja: North Las Vegas, Nevada, Stany Zjednoczone Wykonawca: The Whiting-Turner Contract Company Klient: City of North Las Vegas Wielkość: 200,000 stóp kwadratowych.
[więcej w: listwy przypodłogowe białe, gładkie listwy przypodłogowe, listwa przypodłogowa biała ]

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*


Powiązane tematy z artykułem: gładkie listwy przypodłogowe listwa przypodłogowa biała listwy przypodłogowe białe

SimpleShift from ThemeShift - WordPress